Skip to main content

Life Protocol

Életmód program, workshopok, online képzések egészségről és gyógyulásról
KONZULTÁCIÓ

Szeretnéd átformálni a táplálkozási és életmódbeli szokásaidat az egészséges élet felé vezető úton?

ÉLETMÓD PROGRAM

Hosszútávú utánkövetéssel járó lehetőségeink, hogy valódi változásokat érj el az életedben.

KÉPZÉSEK

Érdeklődsz az egészség iránt, tanulnál a betegség megelőzésről vagy szakmailag fejlődnél? 

WEBSHOP

LP prémium minőségű ásványi anyagok, vitaminok, kiegészítők folyamatosan bővülő kínálattal.

Ki fog segíteni az úton?

Victor C. Fields vagyok, funkcionális táplálkozási tanácsadó, életmódszakértő, mindfulness oktató és a Life Protocol életmód program alapítója. Az engem felkeresők és a programban érdekeltek rendszerint súlyos egészségügyi kihívással keresnek fel, megannyi terápiás irányzattal való próbálkozás után.

A Life Protocol ennek ellenére nem a betegségekről szól!

A program célja a tudatos életmód kialakítása és fenntartása, melynek kellemes mellékhatása az állapotjavulás.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

CSAPATUNK

Szolgáltatásaink

Konzultációk

Az állapotfelmérő konzultáció célja, hogy minden felmerülő kérdésedre választ kapj, valamint felderítsük a probléma okát, és lehetséges megoldásait. Victor előzetesen felkészül minden egyes konzultációra, így a beszélgetés során egyből ráfókuszálhattok a gyakorlati javaslatokra. A konzultáció után egy összefoglalót is kapsz a legfontosabb javaslatokról.

Konzultálni szeretnék!

4 hetes program

A Life Protocol életmód programjai közül a 4 hetes utánkövetés kiváló lehetőség a kezdeti nehézségek fimonhangolására. Ha nem szeretnél teljesen egyedül nekivágni az új életmódnak, kérd a 4 hetes programot, így a felmerülő kérdéseidre mindig gyors válasz érkezik majd.

Bővebben a 4 hetes programról

4 és 8 hónapos utánkövetés

Hosszútávú utánkövetés, ahol Victor kísér végig az életmódváltás útján. A 4 hónapos program intenzív támogatást és inspirációt nyújt az új szokások megalapozásához. A 8 hónapos programnál pedig szakértői segítséggel és folyamatos motivációval alakítjuk ki az egészségesebb és boldogabb élet alapjait. Mindkét program során melletted leszünk a változás minden lépésénél, hogy biztosítsuk céljaid elérését. 

Bővebben az utánkövetésekről

Live előadások

 Minden hónapban élő, online előadások, ahol mélyreható témákat járunk körbe. Csatlakozz hozzánk havonta 1-2 alkalommal, ismerj meg új perspektívákat, és szerezz új ismereteket az életed különböző területein. Vonzó témáinkkal és szakértő előadóinkkal garantáltan inspiráló élményben lesz részed minden alkalommal. Az előadások után lehetőséged lesz kérdezni is.

Aktuális előadásaink
Csatlakozom!

Visszajelzések a Life Protocol-ról.

Sikertörténetek

Akik már részt vettek a Programban.

Foglalj időpontot