Egészségügyi dolgozó

Mária

2021. decemberében derült ki, hogy hashimoto thyreoiditis-em van. A kezelőorvosom azt mondta, hogy nincs semmi teendő, mivel a TSH-T3-T4 normál tartományban van. Nem törődtem bele, hogy többet nem tehetek az egészségemért, ezért elkezdtem keresgélni az interneten, ekkor találtam rá a jódcsoportra csoportra.

Egy újabb diagnózis: mellrák

Elolvastam mindent, de egyedül nem mertem belevágni. Eldöntöttem, hogy keresek egy szakembert, aki segít elkezdeni a jódpótlást. A csoportban találtam rá Viktorra, sok jót olvastam a munkásságáról. Mire felvettem volna vele a kapcsolatot 2022 júniusában kiderült, hogy melldaganatom van. Akkor már tudtam, hogy mindenképpen fel kell keresnem Victort, hogy segítségével, útmutatásával túléljek. Nem mondom, hogy könnyű az út, sok lemondással jár, tervezéssel, szigorú időbeosztással, de az a cél, hogy meggyógyuljak és ez minden nehézségen átsegít.

Life Protocol

Igyekszem Victor minden javaslatát megfogadni, betartani: diéta, mozgás, légzőgyakorlat, vitaminok, jód. Nem voltam június óta vizsgálatokon, ezért nem tudom, hogy van-e javulás az állapotomban. Viszont azt tudom, hogy jól érzem magam, jól alszom kipihenten ébredek, tudok dolgozni, egy napot sem hiányoztam a munkahelyemről amióta kiderült ez az állapot.

Vérnyomáscsökkentők elhagyása

Három féle vérnyomás gyógyszert szedtem eddig, most egyet sem szedek. Erőnlétem, közérzetem jó, 22kg-ot fogytam. Nincs betegség érzetem. Victor mindenben segít, bármikor kérdezhetek tőle rövid időn belül válaszol.