Skip to main content

Mi a Life Protocol?

A Life Protocol a Te megtervezett tudatos életmód programod.

Életedet befolyásoló megannyi tényező tudatos alakítása, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból.

Ember és környezete, Ádám és Éva után egy kicsivel…

Az ember elfejlődött a környezettől, amire évmilliók alatt adaptálódott. Környezetünk is gyökeresen megváltozott az évmilliós természetes közeghez képest. Ez a hirtelen fejlődéssel bekövetkezett evolúciós össze-nem-illés a gyökere a mai nyugati világ egészségtelen, boldogtalan, enervált, céltalan mivoltának.

Az ember és környezete közti konfliktust csak tudatosan felépített, megközelítéssel lehet feloldani. Van, amiben nekünk kell alkalmazkodnunk az új világhoz, és van, ahol el kell fogadnunk, a modern környezet túl destruktív, hogy idomulni tudjunk hozzá.

Például, örömmel tölt el, hogy nem kell napokat gyalogolnom mamuthús reményében, így ezt az időt produktívan tudom eltölteni. Ugyanakkor újabb kihívásokkal szembesülök, mert meg kell bizonyosodnom róla, hogy a megfelelő mamuthús kerül a tányéromra.

A fejlődésnek mindig van mellékterméke, amivel a nyugati ember gyakran nem számol. A Life Protocol azért jött létre, hogy legősibb énünket tudatosan balanszba hozza a modern világ minden lehetőségével és kihívásával.

Egy jobb élet első lépcsőfokai

Ha Maslow piramisát elfogadjuk alapigazságnak, úgy láthatjuk, hogy hosszú út vezet az önmegvalósításig.

A legtöbb nyugati embert valamely egészségügyi kihívás nem is engedi továbblépni boldogulása következő lépcsőfokára. Ennek legfőbb oka, hogy nem működünk harmóniában környezetünkkel. Persze nem is könnyű egy olyan környezettel egységben működni ahol: a táplálkozás megbetegítő, a víz mérgező, a levegő szennyezett, az alvás felületes, a mozgás veszélyes, a stressz pedig állandósult.

Ezen tényezőket együttesen figyelembe véve, a szervezet egészét vizsgálva, egyéni életritmust és szokásokat szem előtt tartva, Te meg én együtt alakítjuk ki személyes életmód programodat.

Miként segít Neked a Life Protocol?

1. Komplexitás – 
A szervezet egészét nézi

Ha beütöd a jobb könyököd, a jobb könyököd fáj. Egy fejfájás ugyanakkor sokkal komplexebb megközelítést igényel, kivéve persze ha azt is beütötted. Közrejátszhat megannyi életmódtényező, mint a légzésed, alvásminőséged, táplálkozásod, folyadékbeviteled, vagy miképp éled meg a stresszt.

Számos kiváltó oka lehet egy ilyen hétköznapi tünetnek, ami a hibás működésre utaló figyelemfelhívás a szervezet részéről. Bekapni egy fejfájás csillapítót ilyenformán nem más, mint kikapcsolni a tűzjelzőt, mert zavar a hangja. Csakhogy ég a ház!

A célravezető megközelítés, hogy a kiváltó okot szüntetjük meg, és nem a zavaró tüneteket tompítjuk.

2. Az egész életre hatással van

Amint egy fejfájás kiváltó okát sem lehet egy pillanat vagy egy pirula segítségével megtalálni és megoldani, úgy egy új életmódnak sem lehet nekivágni anélkül, hogy ne fókuszálnánk életünket befolyásoló valamennyi tényezőre.

Éppen ezért a Te személyes protocolod kialakításakor figyelembe veszem életkörülményeidet, életritmusodat és kihívásaidat. Közösen egy élhető, hatékony és új életmódot alakítunk ki.

3. Tudományos megközelítés

Személyre szabott új életed kidolgozásához a tudományt hívom segítségül.

Az emberi előrejutáshoz, boldoguláshoz a tudomány tett a legtöbbet, így a helyes életmód megválasztásához is a tudományos igazságok visznek a legközelebb.

A Life Protocol a legfrissebb tudományos vizsgálatok alapján dolgozik és kutatja a civilizációs betegségeket.

4. Feltárja az okokat és hosszú távra tervez

A Life Protocol a látszat ellenére nem az egészségről szól. Inkább egy tudatosan kialakított életről, ami alatt nem kell aggódnod az egészségedért.

Ennek kialakítására pedig igenis meg kell vizsgálnunk az egészséged és ezáltal az életminőséged befolyásoló tényezőket.

Környezeti hatások, diagnosztizált betegségek, táplálkozási szokások, légzésminták, nehézfém terheltségek, vírusos fertőzések, mindennapi stresszorok, tápanyaghiányok, és megannyi közvetve és közvetlenül befolyásoló tényezőt.

Az életmód kialakítása
közös munka!

Sosem lehet elégszer kiemelni, hogy én a lehetséges irányokat segítek megtalálni, ugyanakkor az úton Neked kell végig menni.
Az életmód programot a Te életedre szabom, hogy a lehető leggördülékenyebb legyen a változás.
A cél ugyanakkor nem a régi életed cukormázas tálalása, hanem A Változás!

A végleges Life Protocol?

Tökéletes megvalósítás nem létezik, noha nem tilos törekedni rá. Mi több a Life Protocol lényege új életed folytonos finomhangolása. Számos dolog fog történni Veled új életed megkezdésekor. Lesz olyan szokás mely újnak hat vagy szokatlannak, míg más elemek ellen kifejezetten tiltakozni fog a szervezeted. A döntésben pedig, hogy melyiket érdemes elengedni, finomhangolni, csiszolni vagy melyik igényel további kitartást, állandó segítségedre leszek.

A közös munka koncepciója egyszerű.
Jómagam bármely fontos egyéni igényed figyelembevételével Rád szabom a programot, hogy gördülékeny legyen a megvalósítás.

Te pedig törekszel a lehető legjobb megvalósításra, míg legújabb szokásaid, mindennapi életed részévé válnak.

Meddig tart a Life Protocol?

Ha a program nevét vesszük alapul úgy életünk végéig. 

Egy tudatos Life Protocol megvalósító esetén ez a dátum bizony érezhetően későbbre tehető. Természetesen, ha valaki úgy dönt, hogy nem szeretné tovább élvezni a program előnyeit, vagy nem érzi magában a megvalósításhoz szükséges energiát, úgy bármikor visszatérhet régi életéhez.