112 oldalas útmutató

a hatékony vitamin és ásványi anyag pótláshoz

Unod az össze-vissza vitaminszedést? Fogalmad sincs, mikor, mit és mennyit kell szedned, mert mindenki mást mond?
Ebből az ingyenes ebook-ból megtudhatod, hogyan pótolj hatékonyan vitaminokat és ásványokat, hogy azok valóban hasznosuljanak.

Ebből az ebook-ból megtudhatod

  • Miért kell vitaminokat és ásványi anyagokat pótolnunk.
  • Hová tűnt ételeinkből a mikrotápanyag.
  • Mi a különbség az egyes termékek között, és melyek a legjobban hasznosuló vitamin formák.
  • Melyek azok az alapvető vitaminok és ásványi anyagok, amelyeket mindenkinek pótolnia kell.
  • Mindent a kofaktorokról, hogy biztosan hasznosuljanak a bevitt vitaminok és ásványok.

A szerzőről

Victor C. Fields vagyok a Life Protocol életmód program alapítója. Azért állítottam össze ezt a gyakorlati összefoglalót, hogy egyszerű és hatékony megoldást tudjak nyújtani táplálkozás-kiegészítés témájában.

2005 óta foglalkozom orthomolekuláris vitamin- és ásványi anyag pótlással. Azóta kutatom az egyes mikrotápanyagok és a civilizációs betegségek kapcsolatát, a prevenciós hatásokat, a biztonságos felhasználás feltételeit, és a terápiás megoldások lehetőségeit.

2012 óta gyakorlati szinten dolgozom a hozzám fordulókkal. Elsősorban életmód megoldásokkal segítek szembenézni nyugati betegségekkel, melynek egy szerves eleme a mikrotápanyag pótlás.

Egyik példaképem Linus Pauling a Nobel díjas biokémikus, és az orthomolekuláris medicina szülőatyja, aki 93 évet élt és alkotott a világ legtoxikusabb évszázadában, a mikrotápanyagok segítségével.

Az elmúlt évtizedek elméleti és gyakorlati tapasztalatát összesítve hoztam létre ezt az útmutatót, hogy egy magabiztos alapot tudj felépíteni tudatos mikrotápanyag pótlás tekintetében. 

Töltsd le az e-bookot

Töltsd le az e-bookot és tudj meg mindent a hatékony mikrotápanyag pótlásról.

Gyakori kérdések 

Konkrét termékeket is ajánl az E-book?

Természetesen igen, hiszen ez egy gyakorlati útmutató. A Life Protocol viszont termék és márkafüggetlen, valamint nincsen kapcsolatban MLM rendszerrel. Terméket kizárólag a forma és minőség alapján ajánl.

Miért kell vitaminokat és ásványokat pótolnunk?

Helyesen táplálkozni, és bevinni a legfontosabb makrókat nagyon fontos, a Life Protocol program egyik alappilére is. Viszont már közel sem elegendő. Számos oka van annak, hogy a zöldségek és gyümölcsök már nem tartalmaznak elengedő mikrotápanyagot. Erről bővebben a gyakorlati útmutatóban írok.

Kinek szól az E-book?

Azoknak, akik kiemelten foglalkoznak az egészségükkel, és szeretnének biztonságosan és hatékonyan mikrotápanyagokat pótolni. Az útmutató elsősorban gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes tudományos hatásmechanizmusokban nem mélyed el, célja a tájékoztatás és az önzetlen segítségnyújtás.

© 2023 Life Protocol | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat