Skip to main content

Szolgáltatásaink

Állapotfelmérő konzultáció

Az állapotfelmérő konzultáció célja, hogy felderítsük a meglévő tünetek okait, és lehetséges megoldásait

Részletek

Konzultációs csomagok

Konzultációs csomagjaink segítségével hatékonyabban tudunk együttműködni.

Részletek

4 hónapos program

A 4 hónapos program intenzív támogatást és inspirációt nyújt az új szokások megalapozásához. 

Részletek

8 hónapos program

A 8 hónapos programnál pedig szakértői segítséggel és folyamatos motivációval alakítjuk ki az egészségesebb és boldogabb élet alapjait.

Részletek

Live workshopok

Fedezd fel aktuális online előadásainkat és foglald le a helyed még ma.

Részletek

Visszajelzések a Life Protocol-ról.

Sikertörténetek

Akik már részt vettek a Programban.

Hogyan támogat a Life Protocol?

Funkcionális táplálkozás

Bővebben

A funkcionális problémamegoldást csakis a személyre szabott, funkcionális táplálkozási panel képes biztosítani. A Life Protocol táplálkozási megoldásai minden esetben figyelembe veszik a legfrissebb tudományos szakirodalmat, a megvalósítandó célt, a személyes reakciókat, lehetőségeket és preferenciákat. Alapjait képzik a feldolgozott ételek, valamint a tej, glutén, és cukor kerülése. Előnyben részesíti a természetes élelmi forrásokat, a minőségi húst, tiszta vizet, szezonális zöldséget-gyümölcsöt, valamint a terápiás célú ételeket, mint például a kollagénben gazdag csontleves. A táplálkozási panel kialakítását megelőzi az állapotfelmérő konzultáció, valamint a megelőző labor-leletek kiértékelése.

Mikrotápanyag pótlás

Bővebben

A Life Protocol legrégebben kutatott területe az orthomolekuláris vitamin- és ásványianyag pótlás mely a modern élet feltétlen szükséges kelléke. A modern táplálkozás paradoxona, hogy azzal egy időben csökkent drasztikusan az élelmi anyagokban fellelhető vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalom, hogy a nyugati élet toxikus körülményei miatt az emberi szervezet exponenciálisan többre tartana igényt. Magyarabbul: a mikrotápanyag kereslet nő, a kínálat pedig csökken. Erről bővebben írok ebben az ingyenesen letölthető Ebook-ban.

Jód Protokoll

Bővebben

A nyomelemek között talán a leginkább vitatott jelenség a jód. A jód egy esszenciális nyomelem, vagyis külső bevitelre szorul. Fontos a pajzsmirigy, idegrendszer, immunrendszer, valamint a női szervek egészségmegőrzése céljából. A Life Protocol elkötelezett az orthomolekuláris jódpótlás elméleti oktatásában, és a megfelelő gyakorlati alkalmazás kialakításában. Lásd: Sikertörténetek.

Nehézfém kivezetés

Bővebben

Kevesen tudják, hogy a legtöbb mérgező nehézfém nehezen és nagyon lassan ürül ki a szervezetből. Toxikusságuk miatt nem töltenek hosszabb időt a keringésben, inkább a sejtekbe kerülnek, és okoznak nagyon változatos tüneteket. A nehézfémek okozta kórfolyamatok összefüggésben vannak a legtöbb idegrendszeri, kiválasztó szervrendszeri, immunrendszeri, és daganatos jelenségekkel. A Life Protocol több szinten kutatja és alkalmazza a nehézfémek fiziológiára ható jelenségeit, és segít iránymutatást adni a kivezetés lehetőségeiben.

Patogének kezelése

Bővebben

Krónikus vírusfertőzések, felborult bélflóra, penészgombák, egyes baktériumtörzsek, vagy épp paraziták jelenléte számos olyan egészségügyi jelenséggel van kapcsolatban, mint az autoimmunitás, idegrendszeri betegségek, vagy emésztőrendszeri problémák. A Life Protocol komplex megoldást kínál a patogén folyamatok megértésére és kordában tartására. A program behatóan értelmezi és oktatja az akut fertőzések jelenlétét, és a járványügyi megoldások létjogosultságát.

Alvásoptimalizálás

Bővebben

A hormonális és immunológiai jelenségek hátterében általában alvási- és a regenerációs problémákkal összefüggő jelenségek is állnak. A Life Protocol különös hangsúlyt fektet az alvás és regeneráció kérdéskörére. Egy hétköznapi életmód elem, amely minden este képes egészségi előnyöket generálni.

Mindfulness

Bővebben

Az emberi fejlődés során a jelenben felmerülő probléma tartott igényt figyelmünkre. A nyugati élet összetettsége már komplexebb megközelítést igényel. Előre próbálunk vetíteni nehézségeket, vagy megoldani meg nem történt problémákat. Aggódunk a jövőn vagy épp rágódunk a múlton. A gondolkodásmód megváltozása rányomja bélyegét életminőségünkre, a stresszel való megküzdésünkre, alvásunkra, tehát összességében az egészségünkre. A Life Protocol meghatározó eleme a Mindfulness. Ez a tudomány által is elismert terület, segít irányítani gondolatainkat, egy produktívabb, energikusabb, egészségesebb élet irányába.

Légzés

Bővebben

A Life Protocol kiemelt figyelmet szentel a légzéstechnikák elsajátításának és mindennapokba illesztésének. Személyre szabott, egyedi gyakorlatokat dolgozunk ki, hogy a légzés a teljesség igényével szolgálhassa egészségedet.

Stresszkezelés

Bővebben

A stressz egy adaptív, a túlélésünket szolgáló, nélkülözhetetlen folyamat. A neuroendokrin rendszer kifinomult mechanizmusai segítettek minket az elmúlt évmilliók alatt, hogy képesek legyünk elfutni a tigris elől (vagy épp a mamut után). Ez a túlélő üzemmód fordult ellenünk a modern élet elvárásaival, és gyűrűzött be a krónikus stressz a mindennapjainkba, mintha az egész nap egy tigris előli menekülés lenne. Ez az agitált, szimpatikus idegrendszeri tónus nem hagyja regenerálni a modern kor emberét. A Life Protocol egyik meghatározó eleme a stresszkezelés. Úgy a folyamat felismerése és tudatosítsa, mint a gyakorlati megoldása.

Vörösfény-terápia

Bővebben

A vörösfényterápia számos, klinikai kutatások által igazolt pozitív hatással rendelkezik. Főként a mitokondriumban betöltött szerepe miatt ajánlom: a vörösfény sejtszinten fejti ki hatását, így nagyon sok esetben a tüneti kezelésen kívül krónikus állapotokon is tud segíteni. Szerepet játszik még továbbá a gyulladáscsökkentésben, az egészséges alvás és cirkadián ritmusban, a kollegénszintézis növelésében, valamint a kognitív funkciókban. Vizsgálatok igazolták, hogy a vörösfény-terápia csökkenti a szorongásos és depressziós zavarokat. A Life Protocol Életmódváltói közül is sokan alkalmazzák a terápiát a mindennapokban. Megbízható és prémium minőségű vörösfény lámpák a www.vorosfeny.hu oldalán: 5+5% kedvezményért használd a kuponkódot: lifeprotocol5

Bélflóra

Bővebben

A bélflóra szerepét nem lehet túlhangsúlyozni, hiszen több baktériumból állunk, mint ahány emberi sejtből. A nyugati életmód negatívan befolyásolja a szervezet mikrobiotikus környezetét, tehát a bennünk lévő baktériumok összetételét. A bélflórával összefüggésbe hozott emésztőrendszeri tünetek (puffadás, székrekedés, hasmenés stb.), csak a jéghegy csúcsa. A mikrobiom közvetlen hatással van hormonrendszerünkre, immunológiai folyamatokra, és az idegrendszerre. A Life Protocol életmód program több fronton támogatja a bélflóra egészségét és ezáltal a teljes testi jólétet (széklet-mikrobiom vizsgálat, táplálkozási panel, személyre szabott mikrotápanyagok, baktériumok és paraziták kordában tartása, toxikus fémek kivezetése, terápiás probiotikus javaslatok).

Miben más, mint a többi életmód program?

1
A hosszútávú közös munkában hiszek, a folyamatos utánkövetésben.

Az alkalmi konzultációk önmagában nem hatékonyak. Az utánkövetés során bármikor rám írhatsz és én 48 órán belül (de általában előbb) visszaírok.

2
Okok felderítése:
Megvizsgáljuk az egyes kórképek gyökér okait (toxikológiai, patogén eredetű, mikrotápanyag-hiányos stb.), ezáltal nem csak a táplálkozási eredetű problémákat oldjuk meg.
3
Nem egy előre kidolgozott étkezési panelt követünk,
hanem a probléma megoldásához szükséges irányelveket alakítjuk ki.
4
A Te életedhez igazítom a programot.

Életmód programod kialakítása során figyelembe veszem szokásaidat, napirendedet. Közösen élhető életmódot alakítunk ki.

5
Folyamatos finomhangolás

A Life Protocol nem egy egyszer összerakott diéta. Tüneteidhez igazodva alakítunk a programon míg az utánkövetés tart.

Mit mondanak ügyfeleink