Pénzügyi vezető, Családanya

Melinda

Kisfiam születését követően, egy évvel később kezdtem azt érezni, hogy valami nincs rendben. A szülés utáni megváltozott lelki állapot és a terhesség, szülés, majd a mai napig tartó szoptatás erősen megviselte a szervezetem. 2020 év elején jelzett a testem, hogy szépen lassan kimerülnek a tartalékaim.

Lennie kell valami megoldásnak

Tudni kell, hogy már régóta igyekszem tudatosan élni és egészségesen táplálkozom, de erre a megpróbáltatásra nem készültem fel Én sem, így a testem sem. Elkezdtem keresni a megoldást és ekkor ’jött velem szembe’ Victor és a Life Protocol. Az életem szépen lassan kezdett megváltozni.

Napról napra jobban

A közös konzultációk, a rengeteg kérdésre kapott válasz és a mindennapi törődés mondhatom, megváltoztatta az életem, sőt még ma is változtatja és tudom, hogy még sokáig fogja is. Victor része és része lesz a mindennapjaimnak és nagyon szeretem vele a közös munkát, hiszen napról napra jobban érzem magam úgy, hogy az életem körülményei alapvetően nem változtak. Még mindig szoptatom a kisfiamat, kelek hozzá éjszakánként, de ezt semmiképpen nem szerettem volna feladni, hiszen édesanyaként a legjobbat szeretném neki adni, még akkor is, ha ez megpróbáltatásokkal jár.

Happy End

Victorral közösen rátértünk a jó útra, napról napra érzem a változás jótékony hatásait úgy, hogy a kisfiam is tökéletesen egészséges, kiegyensúlyozott és ezért mindig hálás leszek Victornak. KÖSZÖNÖM!