Vállalkozó

Piroska

Már egy ideje szerettünk volna babát a férjemmel, de sajnos nem sikerült teherbe esnem. Különböző természetes gyógymódokkal próbálkoztunk. Az egyszerűbb megoldásoktól kezdve úgy, mint a hőmérős cikluskövetés, a méhpempő vagy a gyógyteák, egészen a komplexebb életmódváltásokig. (Ebből is több volt).

Baby Protocol

Már kezdtük feladni a reményt, amikor egy kedves ismerősöm a Baby Protocolt ajánlotta a figyelmünkbe. Úgy gondoltuk, hogy mint utolsó lehetőség ezt még megpróbáljuk. Kitöltöttük mindketten az állapotfelmérőt, majd külön-külön részt vettünk a tanácsadáson. Victornak sikerült mindkettőnket újból lendületbe hoznia. A problémák feltárása után egy közös étrendet és közös életmódváltó programot kaptunk a férjemmel, ami nekem nagyon tetszett, hogy nem kellett különböző szabályokat betartanunk és mint család lettünk kezelve. Így nem kellett két felé főzni, ami nagy könnyebbség volt.

Új szabályok

Lendületesen pár nap alatt át is álltunk az új szabályokra és kiiktattuk az étkezésünkből a számunkra nem megfelelő alapanyagokat, beszereztük a vitaminokat, illetve bevezettük az új szokásokat, mint a légzőgyakorlatok vagy a kékfényszűrő a telefonon. A váltás eredményt is hozott.

Happy End

Októberben kezdtük a közös munkát Victorral és novemberben pozitív lett a terhességi teszt. Júliusra várjuk az első kisbabánkat. Összeségében úgy gondolom, hogy a folyamat minden pontjának megvolt a maga helye és ideje ennek a hosszú útnak a során. Mindenki felismerte, hogy PCOS gyanús vagyok, de a legvégén csak Victornak sikerült a kirakó utolsó kockáit a helyére tennie és ez volt a siker kulcsa!