Ismerd meg a vasháztartás TITKAIT

….és számolj le a vashiány kellemetlen tüneteivel!

Ismerd meg a rejtett összefüggéseket, és változtasd meg az életedet a vashiány mögött megbújó okok feltárásával, és az azt megcélzó terápiákkal és életmód tanácsokkal.
KÉREM A KÖNYVET

Milyen nem hétköznapi okok állhatnak a rossz vas értékek mögött?

 • Már elsajátítottad az egészséges táplálkozás alapjait.
 • Bőségesen fogyasztasz májat és más belsőségeket.
 • Orthomolekuláris vitamin és ásványi anyag bevitelt folytatsz, valamint odafigyelsz a kofaktorokra is.
 • De az a vas… még mindig alacsony.

Ismerős?

Tudtad, hogy a felborult vasháztartás mögött számos életmódtól független tényező is megbújhat?
Most összegyűjtöttem Neked őket az alábbi Ebook-ba.

Nyugati körülmények között élő emberek 93%-át érintik az alábbi tünetek:

Fáradtság

Az elérhető vas egy nagyon fontos szereplő az energiatermelésben (ATP). Ha nincs elegendő vas, a szervezet „takarékos” üzemmódba vált, így azt tapasztalod, hogy egyre fáradtabb, és kedvetlenebb vagy. Ehhez hozzájöhet még a koncentráció hiány és a megnövekedett alvásigény is.

Hajhullás

A „takarékos” üzemmódban lévő szervezet először a külsőségeken keresztül próbál spórolni/energiát megtakarítani, annak érdekében, hogy az életfontosságú szervek megfelelően működjenek. Ennek egyik következménye lehet a hajhullás megjelenése.

Anémia

A vashiány legsúlyosabb kimenetele az anémia. Ebben az esetben már olyan létszükséges funkciók sem jutnak elegendő vashoz, mint a vérképzés. A szervezetben lévő vas 70%-a a vörösvértestek hemoglobinjában található. A csökkent mennyiségű vörösvértestek negatívan hatnak a légzésre, keringésre, és még számos fiziológiás folyamatra.

 A megoldás túlmutat a vaspótláson

1, Vashiány okainak feltárása

Az első, és legfontosabb lépés hogy felderítsük a kiváltó okokat. Ameddig ezekkel nem vagyunk tisztában nem fogunk tudni megfelelő döntést hozni a megoldásokat illetően. A könyvből számos olyan titokra derül fény, amelyről sokan nem is gondolnák, hogy összefüggésben van a vasháztartással. 

2, Életmód megoldások beillesztése

Az egészséges és tudatos életmód a mai nyugati körülmények között elengedhetetlen. Sokaknak már a minőségi és terápiás célú ételek, valamint a hatékony vitamin és ásványi anyag kiegészítés is hatalmas változásokat indukál a szervezetükben. Az emberi szervezet nagyon okos; ha megkapja amire szüksége van, a helyreállító folyamatok elindulnak.

3, Terápiás megoldások

Akinél az életmódváltás nem hozza meg a kívánt eredményt, annál gyakran terápiás irányok szükségesek. Sok esetben a felborult vasháztartás mögött olyan kihívások állnak, mint a krónikus patogének jelenléte, toxikus fém terheltség, vagy a mikrobiom emberre hátrányos megváltozása. Ezen területek legtöbbször terápiás protokollokat igényelnek, szigorúan az első két pont beintegrálása után.

Ebből az ebook-ból megtudhatod

 • Milyen összefüggés van a vasháztartás és a krónikus patogének között.
 • Miért lehetnek rossz vasértékeid, hogyha nehézfém-terhelt a szervezeted.
 • Mi a teendő hogyha „mellékvese kifáradásos” tüneteid vannak, és mellette vashiánnyal küzdesz.
 • Hogyan építs fel egy olyan életmódot, amely kellemes mellékhatása a jó vasháztartás.
 • Bélflóra és mikrobiom környezet szerepe és helyreállítása.
 • Laborok jelentősége és a legfontosabb markerek.
 • Amikor túl sok a vas a szervezetben: kevés elérhető vas
EZ KELL NEKEM

Bizonytalan vagy?

Olvass bele a könyvbe és fedezd fel, milyen értékes tudás vár rád!
BELEOLVASOK

A szerzőről

KÉREM A KÖNYVET

Itt találkozhattál velem legutóbb

Az Ebook a legfrissebb külföldi szakirodalmak és tudományos kutatások alapján íródott. A könyvben leírt információkat 10 db egyórás konzultáció alatt sem tudnám teljes egészében átadni neked. (Nem mellesleg ennek az értéke 1200 EUR lenne.)

 

Ezt az ebook-ot most mindössze 20 EUR-ért kaphatod meg.

 

PRO tipp: Ha bármilyen kérdésed felmerül a könyv elolvasása után, hivatkozz a rendelésedre és 20% kedvezményt adok neked az online konzultáció árából. 🙂

Töltsd le az e-bookot

Töltsd le az e-bookot és ismerd meg a vasháztartás titkait!
Vas ebook

Ár: 20 €

Még nincs kiválasztott fizetni való tétel

 Ha úgy gondolod, hogy a vaspótlás megoldás, tévedsz…

Tudtad, hogy …

1, A vaspótlás önmagában fokozza az oxidatív stresszt, ami tovább rontja a vas elérhetőségét a szervezetben?
2, A vaspótlás fel tudja erősíteni a patogén baktériumokat, ezzel tovább rontva a vashiányt?
3, A vaspótlás életmód megoldások nélkül nem fog javítani az elérhető vas mennyiségén?
A hosszútávú megoldást választom: Ide a könyvet!

Gyakori kérdések

Megoldódik a vashiányom ha elolvasom ezt a könyvet?

Ez az ebook feltárja a leggyakoribb, és a legritkább okokat, melyek a rossz vasértékek mögött állhatnak. A vasháztartásodat azonban neked kell megoldanod, amihez én minden általam ismert információt megadok Neked: az emésztőrendszertől a stressztengelyen át, egészen a nehézfémekig.

Gyakorlati segítséget is tartalmaz a könyv?

Tele van elméleti és gyakorlati életmód megoldásokkal, melyek a legtöbb esetben előnyösek, vagy fontosak a terápiás lehetőségek kiépítéséhez. Ez a könyv egy tökéletes kiindulási alap számodra, hogyha elakadtál a jelenlegi terápiás megoldásaiddal és nem tudod merre tovább az ideális vaspanel felé.

Kinek szól az e-book?

Ez a könyv elsősorban azoknak íródott, akik „már mindent megpróbáltak”, de még mindig nincsenek megelégedve a vaspaneljükkel. Ha csak laikus érdeklődő vagy, akkor is érdemes elolvasnod ezt a könyvet, mert számos érdekes információt gyűjtöttem össze, melyek nagy segítséget jelenthetnek minden vashiánnyal küzdő számára. Ha krónikus patogénekkel küzdesz, akkor is ajánlom, hiszen nem titok, hogy a felborult vasháztartás egyik fő okozója a krónikus vírusok is lehetnek.

Elérhető a könyv nyomtatott formában is?

Sokan kérdeztétek, hogy meg lehet e vásárolni a könyvet nyomtatva: A könyv jelenleg csak ebook formában elérhető, ugyanakkor kényelmesen olvasható, a betűk nagyok és nagyíthatóak, valamint kíméletes a szemnek. 

© 2024 Life Protocol | Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat