Skip to main content

Kvantum mérés

Gyakori kérdések a mérés kapcsán

 

  • Mi az a kvantum mérés?

Az agyi központtal való kommunikáció végrehajtásához a készülék az EEG hullámokhoz hasonló frekvencián dolgozik. Vizsgálja az egyes szervrendszerek, szervek és alsóbb szintű építő egységek (sejt, kromoszóma, stb.), információ nyerési- vesztési dinamikus folyamatait. 

Az információkat jól kezelhető mérőszámokba foglalja, az információkat számunkra láthatóvá, értékelhetővé teszi. Magas valószínűségi százalékkal dolgozik. A problémák elhárításához, a kockázatok csökkentéséhez széleskörű javaslatot ad.

 

  • Mi a különbség a kvantum és a biorezonanciás mérés között? 

A biorezonanciás mérések működési elve, hogy beküldenek a testbe bizonyos frekvenciákat és a visszacsatolási frekvencia különbségéből ad ki a gép adatokat a testtel kapcsolatban. A Kvantumtechnológiás gép EEG hullámokkal dolgozik, szervrendszerek és szervektől egészen a sejtek, kromoszómák részletességéig méri a test energia szintjét, működését és pontos mérőszámokkal alátámasztva jelzi az adott problémát ,valamint számítások alapján jelzi a kialakulóban lévő ( a jövőben várható) problémákat is.

 

  • Mit lehet kimutatni a kvantum méréssel? 

  1. Meglévő, vagy kialakulóban lévő betegségeket
  2. Mikroorganizmusokat és kórokozókat a testben
  3. Nehézfém lerakódásokat lokálisan
  4. Allergéneket

 

  • Kinek ajánlott?

Bárkinek, aki valamilyen változtatást szeretne az életében a testével kapcsolatban alkalmazni. Legyen az alternatív gyógyulás iránti vágy, allergia, étkezési intolerancia, vagy egyszerűen csak nagyobb életenergia elérése.

 

  • Hogyan mutatja meg a hajminta az információkat? 

A gép a Quantumtéren keresztül az egyén mintájával kapcsolatba lép azzal a élő testtel, ahonnét a minta származik.  Kvantummező, a kvantumelmélet szerint a fizikai univerzum egy anyagtalan, kapcsolatokkal keresztül kasul átszőtt információs mező. Ezzel a mezővel minden és mindenki kapcsolatban van, akkor is, ha nem érti, nem érzi ezt a kapcsolatot. A fizikai test nem más, mint rendezett energia- és információs mintázat, mely egy egyedi energiamintázat, ami rezgést és abban minden információt kibocsát magából. Minden anyagi dolog a saját energiamintázatát bocsátja ki, mely információt is hordoz egyben.

 

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.”

Albert Einstein

  • Más nem is kell?

Nem, nem szükséges. Akinek nincs haja, annak bármely más szőrzet, vagy levágott köröm mintája is adható. Haj esetében kb 2cm hosszúságú tincs (legalább 15-20 szál legyen benne) egyéb szőr esetében a mennyiség hasonló, körömnél 8-10 db 1-2 mm hosszú levágott körömből tudunk ideális mérést végezni.

 


Jelentkezés mérésre Katánál:
merheto.egyensuly@gmail.com