Skip to main content

Tudományos

életmód program

személyre szabott egészség coaching & prémium utánkövetési rendszer
Life Protocol Tudományos életmód program

Ismerd meg a Programot

A Life Protocol a Te megtervezett tudatos életmód programod. Életedet befolyásoló megannyi tényező tudatos alakítása, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból.

A Life Protocol azért jött létre, hogy legősibb énünket tudatosan balanszba hozza a modern világ minden lehetőségével és kihívásával.

Tekintsd meg bemutatkozó videónkat!

Küldetésem

Avagy a Life Protocol alapértékei:
Elkísérni és végigvezetni a változtatásban elkötelezetteket, a testi és mentális egyensúly felé.
Megértéssel, tudatossággal, mindennapokba illeszthető gyakorlatokkal szembenézni az életmód okozta kihívásokkal, betegségekkel.
Tudományos alapon és emberi léptékkel kialakítani az egészségcéloknak megfelelő személyre szabott életmód programot.

Miben támogat a Life Protocol?

Táplálkozás

„Ez nem divat diéta, ez Life Protocol”

Bővebben

A funkcionális problémamegoldást csakis a személyre szabott táplálkozási panel képes biztosítani. A Life Protocol táplálkozási megoldásai minden esetben figyelembe veszik a legfrissebb tudományos szakirodalmat, a megvalósítandó célt, és a személyes reakciókat, lehetőségeket, preferenciákat.

Mikrotápanyag pótlás

“Táplálékunk értéke csökkent, pedig az igény exponenciálisan nőtt ”

Bővebben

A Life Protocol legrégebben kutatott területe az orthomolekuláris vitamin- és ásványianyag pótlás mely a modern élet feltétlen szükséges kelléke. A mikrotápanyag pótlás a tudományos szakirodalomnak megfelelően és személyre szabott integrációval az egyik leghatékonyabb megoldás az egészségügyi kihívásokkal szemben.

Nehézfém kivezetés

“Ezerarcú probléma, komplex megoldás”

Bővebben

Kevesen tudják, hogy a legtöbb mérgező nehézfém nehezen és nagyon lassan ürül ki a szervezetből. Toxikusságuk miatt nem töltenek hosszabb időt a keringésben, inkább a sejtekbe kerülnek, és okoznak nagyon változatos tüneteket. A nehézfémek okozta kórfolyamatok összefüggésben vannnak a legtöbb idegrendszeri, kiválasztó szervrendszeri, immunrendszeri, és daganatos jelenségekkel. A Life Protocol több szinten kutatja és alkalmazza a nehézfémek fiziológiára ható jelenségeit, és segít iránymutatást adni a kivezetés lehetőségeiben. 

Jód protokoll

“A félreértett  és elhanyagolt nyomelem”

Bővebben

A nyomelemek között talán a leginkább vitatott jelenség a jód. A szervezetben zajló mechanizmusok körüli értetlenséget elsősorban hibás megfigyelések és következtetések okozták, amelyek rosszul felépített gyakorlatot vontak magukkal. A Life Protocol elkötelezett az orthomolekuláris jódpótlás elméleti oktatásában, és a megfelelő gyakorlati alkalmazás kialakításában.

Légzés

“A hosszú élet titka, hogy nem szabad abbahagyni.”

Bővebben

A Life Protocol kiemelt figyelmet szentel a légzéstechnikák elsajátításának és mindennapokba illesztésének. Személyre szabott, egyedi gyakorlatokat dolgozunk ki, hogy a légzés a teljesség igényével szolgálhassa egészségedet.

Alvásoptimalizálás

“Ha az alvás nincs rendben, semmi sincs rendben.”

Bővebben

A hormonális és immunológiai jelenségek hátterében általában alvási- és a regenerációs problémákkal összefüggő jelenségek is állnak. A Life Protocol különös hangsúlyt fektet az alvás és regeneráció kérdéskörére. Egy hétköznapi életmód elem, amely minden este képes egészségi előnyöket generálni.

Stresszkezelés

Avagy az ellenünk fordult evolúció”

Bővebben

A stressz egy adaptív,  túlélésünket szolgáló, nélkülözhetetlen  folyamat. A neuroendokrin rendszer kifinomult mechanizmusai segítettek minket az elmúlt évmilliókon, hogy képesek legyünk elfutni a tigris elől (vagy épp a mammut után). Ez a túlélő üzemmód fordult ellenünk az újvilág elvárásaival, és gyűrűzött be a krónikus stressz a mindennapjainkba, mintha egész nap csak egy tigris előli menekülés lenne. Ez az agitált, szimpatikus idegrendszeri tónus nem hagyja regenerálni a modern kor emberét. A Life Protocol egyik meghatározó eleme a stresszkezelés. Úgy a folyamat felismerése és tudatosítsa, mint a gyakorlati megoldása. 

Fénykörnyezet

“Elfordultunk Napunktól, és pont a képernyők felé…”

Bővebben

A természetellenes fények kordában tartása legalább olyan figyelmet kell kapjon egy komplex egészségügyi kihívás megoldása során, mint a napfénynek való megfelelő kitettség. A Life Protocol dedikált szakterülete az egyes fények és hullámok biofizikai megjelenése és egészségre gyakorolt hatása.

Mindfulness

“Újra kell tanulnunk a jelenben élni és az ösztöneinkre hagyatkozni.”

Bővebben

Az emberi fejlődés során a jelenben felmerülő probléma tartott igényt figyelmünkre. A nyugati élet összetettsége már komplexebb megközelítést igényel. Előre próbálunk vetíteni nehézségeket, vagy megoldani meg nem történt problémákat. Aggódunk a jövőn vagy épp rágodunk a múlton. A gondolkodásmód megváltozása rányomja bélyegét életminőségünkre, a stresszel való megküzdésünkre, alvásunkra, tehát összességében az egészségünkre. A Life Protocol meghatározó eleme a Mindfulness. Ez a tudomány által is elismert terület, segít irányítani gondolatainkat, egy produktívabb, energikusabb, egészségesebb élet irányába.

Vegyszermentes háztartás

„Ha nem ennéd meg, ne kendd magadra”

Bővebben

Az elmúlt évszázadban 10 millió szintetikus anyagot fedeztek fel. Hogy ebből mennyi toxikus, azt még a biztonságosságot vizsgáló szervek sem tudják minden kétséget kizáróan megállapítani. A súlyos egészségügyi kihívások egyik gerince a toxikológiai terhelések. Ezek  jelenléte, átcsoportosítja szervezetünk erőforrásait a méregtelenítés folyamatára, mely nehezíti a regenerációt. A Life Protocol minden esetben szem előtt tartja ezek szerepét, és gyakorlatba illeszthető tanácsokat ad a potenciálisan toxikus anyagok elkerülésére. 

Patogének kezelése

“A vírusok korát éljük…”

Bővebben

Krónikus vírusfertőzések, felborult bélflóra, penészgombák, egyes baktérumtörzsek, vagy épp a férgek jelenléte számos olyan egészségügyi jelenséggel van kapcsolatban, mint az autoimmunitás, idegrendszeri betegségek, vagy emésztőrendszeri problémák. A Life Protocol komplex megoldást kínál a patogén folyamatok megértésére és kordában tartására. A program behatóan értelmezi és oktatja az akut fertőzések jelenlétét, és a járványügyi megoldások létjogosultságát.

Mitől különleges?

1
A Te életedhez igazítom a programot.

Élhető életmódot alakítunk ki mely beilleszthető a mindennapjaidba.

2
Nem egy előre kidolgozott étkezési panelt követünk,

hanem a probléma megoldásához szükséges irányelveket alakítjuk ki.

3
Túlmutat az étrendi javaslatokon:

Megvizsgáljuk az egyes kórképek gyökér okait (toxikológiai, patogén eredetű, mikrotápanyag-hiányos stb.), ezáltal nem csak a táplálkozási eredetű problémákat oldjuk meg.

4
A hosszútávú közös munkában hiszek, a folyamatos utánkövetésben.

Az alkalmi konzultációk önmagában nem hatékonyak. Az utánkövetés során bármikor rám írhatsz és én 48 órán belül (de általában előbb) visszaírok.

5
Folyamatos finomhangolás

A Life Protocol nem egy egyszer összerakott diéta. Tüneteidhez igazodva alakítunk a programon míg az utánkövetés tart.

Visszajelzések

Akik már részt vettek a Programban.

Ki fog segíteni az úton?

Victor C. Fields vagyok, funkcionális táplálkozási tanácsadó, életmódszakértő, mindfulness oktató és a Life Protocol életmód program alapítója. Az engem felkeresők és a programban érdekeltek rendszerint súlyos egészségügyi kihívással keresnek fel, megannyi terápiás irányzattal való próbálkozás után.

A Life Protocol ennek ellenére nem a betegségekről szól!

A program célja a tudatos életmód kialakítása és fenntartása, melynek kellemes mellékhatása az állapotjavulás.

Make an appointment