Vállalkozó, Családanya

Bettina

Victorral való közös munkám elsősorban preventív jellegű elszántságomból fakadt, miszerint szeretném megelőzni az öregkor általánossá vált szenvedéstörténetét. Két kisfiam születése után elkezdődtek a hanyatlás kisebb jelei: pajzsmirigy gyulladás majd azt követő alulműködés, aknés bőrtünetek, hajhullás, puffadás, és egyéb „apró” ám bosszantó elváltozások formájában.

Miért a Life Protocol?

Több megelőző kör után bukkantam Victorra, és azonnal megfogott a program komplexitása. Mindent vagy semmit alapon belevágtam a prémium együttműködésbe. A 8 hónap alatt nagy biztonságot adott, hogy van mögöttem egy számomra hiteles és átfogó tudással rendelkező szakember, akinek bármilyen felmerülő kérdést megfogalmazhatok és belátható időn belül választ is kapok rá. Engem ez a tény végig az úton tudott tartani, és szerencsére a 8 hónap elég is volt ahhoz, hogy biztos alapokra tegyek szert az új életmódszokások kialakításában. Például az elsőre elég bonyolultnak tűnő mikrotápanyagok szövevényes rendszere hamar beépült a mindennapjaimba, és az utazásokra is rutinszerűen méricskélem már ki őket.

Változások

Mivel nem voltak extra súlyos tüneteim, így az apró változások lassabban és kevésbé észrevehetően kúsztak be a mindennapjaimba. Ami ezek közül a legérezhetőbb, az az agyi köd kitisztulása, amiről eddig nem is igazán tudtam, hogy jelen van nálam. Pár hónap után elkezdtem sokkal energikusabb lenni, és könnyedebben, magabiztosabban átlátni eddigi életem szövevényesnek tűnő összefüggéseit. Terápiás mennyiségű jódpótlás, nehézfémkivezetés megkezdése, patogének írtása… Többek között mindezek már az életem részét képezik, és bár egyelőre egyik kezdeti tünetem sem tűnt el maradéktalanul, mégis érzem, hogy egyben vagyok és jó úton járok, hála annak a kivételes szakembernek, akit Victor személyében ismerhettem meg.

Happy End

A mindsetem is nagyot változott általa, észrevétlenül is rávezetett, hogy itt nem konkrét mennyiségekről és időpontokról van szó, hanem egy bizonyos keretek között meghatározott, dinamikusan és rugalmasan változó folyamatos alkalmazkodásról. Annak ajánlom ezt a programot, aki kellő elszántságot érez magában ahhoz, hogy egy flexibilisen változó és bővülő skálán legyen képes értelmezni saját egészségének hogyan-továbbját. És persze ebből is (mint minden másból) annyit tudunk kivenni, amennyit beleteszünk. 
Minden jót! Sok sikert Nektek is a továbbiakhoz! 🙂