Vállalkozó

Andrea

A történet egy covid fertőzéssel kezdődött 2022-ben. A fertőzés viszonylag enyhe tünetekkel lement nálam, ám 3 héttel később indokolatlan ízületi tünetek jelentkeztek. A kisízületek a kezemben és lábamban folyamatos gyulladásban voltak. Egy kivizsgálás során kiderült, hogy a covid fertőzés autoimmun folyamatokat triggerelt a szervezetemben. Erre a modern orvoslás legjobb ajánlata az élethosszig tartó gyulladáscsökkentő szedése lett volna. Ezzel a lehetőséggel nem szerettem volna élni. Itt jött be a képbe az életmódváltás, és a gyökérokok feltárása és megszüntetése. Több lehetőséget végignéztem az interneten, leírások alapján a Life Protocol egy nagyon komplex és széleskörű megoldásokkal operáló rendszernek tűnt.

Életmódváltásból nehézfémkivezetés

2023 januárjában kezdtünk el együtt dolgozni Victorral. Egy nagyon komplex állapotfelmérés után megkaptam a személyre szabott protokollomat, ami igencsak széleskörű volt: stresszmenedzsment, légzés, hideg-terápia, mikrotápanyag pótlás, étrendi módosítások, mozgás. Victor minden összefüggést készségesen elmagyarázott, és a fél éves kísérési folyamat alatt is minden felmerülő kérdésemre empatikusan válaszolt. Az első félévben ugyan történtek pozitív változások, ám nem voltak átütő erejűek. Victor felvetette, hogy a tünetek hátterében nehézfém terheltség is állhat, ezért elkezdtem a nehézfém kivezetési protocollt is (a megfelelő előkészítési fázis után). Kissé szkeptikuan vágtam bele, a neten található sok ellentmondó információ miatt, de végül nem bántam meg.

Sikerek a nehézfém kivezetéssel

Fél éve szedem az OSR-t, mint nehézfém kelátort, és már a 3. hónaptól kezdve éreztem jelentős állapotjavulást. Az első két hónapban még okozott kellemetlen tüneteket (viszketés, csalánkiütések, szédülés, hasmenés, napi min. 10 óra alvásigény) , de a harmadik-negyedik hónaptól csak pozitív hatások voltak érzékelhetőek. Nagy mértékben megnőtt az energia szintem, az alvásminőségem érezhetően javult, kevesebb alvás is elég lett, van kedvem és motivációm sportolni, az ízületi tüneteim pedig napról-napra csökkentek. Jelenleg ott tartok, hogy az ízület fájdalom és merevség szinte teljesen megszűnt, a vérképem pedig szinte teljesen tökéletes. A protocol és nehézfém kivezetés hatására normalizálódtak a gyulladásos értékek, a vasháztartásom, és az immunrendszerem is egyre jobban és jobban van.  Újra tudok nagy távokat túrázni, és a nehezebb terepek sem okoznak fájdalmat. 

Happy End

Azoknak ajánlom a Life Protocolt, akik a problémáik mögötti  háttérmechanizmusokat szeretnék megoldani, és nem tüneti kezelést keresnek. Akik készek a gyógyulásért nagymértékben megváltoztatni az életmódjukat, akik kellően motiváltak és kitartóak tudnak maradni hosszú távon is, és tudnak erre időt és anyagi ráfordítást is allokálni, és nem két perc alatt várják a  változást.
Victor ebben szuper iránymutatásokat tud adni. Hála érte!