4 hónapos Program

Ilona

Alulműködő pajzsmirigy, állandó fáradtság, kissé ködös agy tünetekkel jelentkeztem Victorhoz. Nagyon hamar megállapította a leleteimből és a hosszú kérdőívből adott válaszaimból, hogy miről is lehet szó. Cukoranyagcsere probléma, emésztési és életmódbeli problémákra mutatott rá, és ezeken kezdtünk el dolgozni.

A közös munkáról

Szinte mindennap írtam, és Victor nagyon hamar válaszolt és megbeszéltük hogy mit, hogyan tovább. Hamar éreztem a jobbulást, főleg a ködös agy tekintetében. A mikrotápanyagpótlásra először csak néztem, hogy mennyi minden szükséges a testemnek, de nagyon ki volt ürülve a szervezetem, így belevágtam a 4 hónapos protokollba, amit nem bántam meg. Victorban egy nagyon felkészült, és emberi szakembert ismertem meg, akinek semmi kérdésem nem volt butaság. Pedig néha olyanokat kérdeztem, hogy ihaj… 🙂

Happy End

A negyedik hónap végére sokkal jobban lettem, a ködös agy eltűnt, a fáradtság is alábbhagyott. Megtanultam „jobban enni” és kicsit kevésbé aggódni. Örülök, hogy megismertem Victort és a protokollját, nem bántam meg. Bíztatok mindenkit, hogy soha nem késő elkezdeni a „jobbanlevést”!