Nyugdíjas

Erzsébet

Szeretném megköszönni, hogy a Life Protocol VIP csoportjában lehetek, amiben, ahogy Victor mondta, “a legelkötelezettebb életmódváltó” ügyfeleket invitálta meg, akik extra sok figyelmet fordítottak a változásra. Így visszagondolva nagy utat tettem meg és igen nagy örömmel tölt el, hogy Victort megismerhettem, aki az utamat végig egyengette.

Elszántan, a gyógyulás útját keresve

Életmódváltásról tartott előadást, ahol nagyon izgatottá váltam amikor meghallottam, hogy életmódváltással javítani lehet az autoimmun Hashimoto Thyroiditis tünetein. Alig vártam, hogy személyesen is beszélhessek Victorral. Nagy lelkesedéssel ontottam rá a kérdéseket. Ott, akkor, abban a pillanatban eldöntöttem, hogy én ezt végig fogom csinálni és mindent megteszek a gyógyulásom érdekében.

Az utolsó puzzle darab

Olyan nagy elánnal fogtam bele a programba, hogy észre sem vettem milyen részletes heti összegző visszajelzéseket írtam. Victor, megnyerő higgadtsága, magas szintű szakmai hozzáértése és elhívatottsága nem ismert határokat, akár hétvégén (vasárnap) is felkereshettem az éppen aktuális kérdésemmel – mert nála: “az egészség nem ismer vasárnapot”. Alig telt el egy hét már, személyesen is fogadott és részletes, személyre szabott autoimmun protokollt állított össze. Nagyon nagy hangsúlyt kaptak a terápiás célú ételek és a hipoallergén étrend szigorú betartása. Soha senkitől nem kaptam ilyen részletekbe menő információt. Köszönöm! Izgatottan vártam a következő találkozást, ahol már rátértünk az alap vitaminokra a legszükségesebb kiegészítőkre, hogy magabiztosan nekikezdhessek a jódpótlásnak. Nagy hangsúly kapott a szervezet mikrótápanyag tartalékjainak feltöltése mielőtt nekikezdek.

Happy End

Mondanom sem kell, hogy milyen érezhető pozitív hatása volt már a harmadik héttől. Kevesebb alvás is elég volt, reggel kipihenve ébredtem, és tele voltam energiával. Az energiaszintem úgy megnőtt, úgy éreztem többre vagyok képes és nyugdíj mellett elmentem dolgozni. A testre szabott autoimmun protocol-nak köszönhetően a pajzsmirigy UH vizsgálat stagnálást mutatott, a továbbiakban évente kell csak kontroll /előtte 6 havonta/, illetve a labor eredményeim is szépen alakultak. Egyre jobban csökkent az Anti TPO és a TSH is rendeződött. Úgy gondolom ezek az eredmények arról árulkodnak, hogy elindultam a gyógyulás irányába. Dr Joe Dispenza idézetével élve, “Minél többet tudunk meg arról, hogy mit és miért csinálunk, annál jobb eredményeket kell, hogy kapjunk.”
Köszönök mindent Victor!