Multinacionális cégnél alkalmazott, 3 gyermek édesanyja

Nóra

2013. végén diagnosztizálták a Hashimoto betegségemet, amiről akkor fogalmam sem volt, mit jelent. Amikor azzal az útravalóval támolyogtam ki az endokrinológus ajtaján, hogy szedjem a gyógyszert, amivel együtt majd elsorvad a pajzsmirigyem, nem akartam hinni a fülemnek.

Most komolyan? Ez a gyógymód?

Ezután minden lehető cikket, tanulmányt próbáltam fellelni a témában. Az elkövetkező években komolyan életmódot váltottam, és felkerestem számtalan szakembert, hogy álljon mellém ezen az úton. Nem volt ilyen.

2021 januárban elolvastam A gyógyító jód című könyvet, és csatlakoztam a magyarországi Jódcsoporthoz. Sokáig csak olvasgattam, de nem volt merszem belevágni egyedül a jódpótlásba. Ekkor kerestem meg Victort, és a Life Protocol-om 2021. őszén vette kezdetét.

JÓDbarát

A mitokondriális feltöltés három hónapja alatt a gyomorgörcs és herpesz volt a legkellemetlenebb mellékhatás. Amellett változatos tünetek jöttek-mentek, de igazán nem voltak hatással a napi életemre. Decemberben indult a Life Protockol 2. – a jóddal, amit nagyon vártam.
Fokozatosan emeltük az adagot a jelenlegi 12 cseppre. Februárban még rendeltem a természetes pajzsmirigy hormonomból, amit a Hashimoto-ra szedek, de már nagyon nem esett jól ennyi pénzt kifizetni, noha – ahogy Victor mondta- lehet, hogy nem is igazán van szükségem rá. Ezért csináltam egy fokozatos kivezetési tervet magamnak, hogy mire elfogy, már ne is legyen szükségem rá. Itt tartok most 2022. tavaszán.

Előre a cél felé

Lehet, hogy a nehézfém kivezetés még korai lesz, lehet, hogy szükséges lesz csinálnunk egy vírusirtást az EBV (vagy még más egyebek) miatt, de úton vagyok. Tudom, hogy a légzőgyakorlatok, a táplálkozás, a jód mind az egész ember egészségét szolgálják, emellett persze őszintén remélem, hogy a pajzsmirigyem hamarosan nem egy probléma lesz, hanem a testem egy működő része, amelyet sikerült megőriznem. Mindenesetre egy stressz faktorral kevesebb van az életemben, mert Victor nem hagy egyedül a kérdéseimmel. Őszintén szólva az évek alatt belefáradtam a módszerek próbálgatásába, sokkal inkább megoldást szeretnék, és végre valakit, aki támogat ebben. Köszönöm, Victor a segítségedet.