Cégvezető

Éva

Szeretném megosztani a saját történetem. Fogadjátok szeretettel és kívánom, hogy merítsetek ebből erőt. Hinni, bízni és esélyt adni az maga a csoda. Röviden az én történetem: 44 éves vagyok, 9 éve diagnosztizáltak a Hashimoto thyroiditis-el. Az orvosom ezt mondta: “you have to take this medication for the rest of your live”.

Saját kezembe vettem az irányítást

Úgy döntöttem, hogy kezembe veszem az irányitást es meggyógyítom magam. Azóta sok mindent kipróbáltam, rengeteg diéta, Izabella Wentz könyveit bújtam, természetes pajzsmirigy kapszulák (új Zéland-rol rendeltem) de valahogyan nem láttam a véget és sok hatása nem volt. Életem folyamán felelős beosztásban dolgoztam/dolgozom és nagyon szigorú vagyok önmagamhoz, a kúrák nem két napig tartottak.

A tiltott jód végül a segítségemre sietett

Idén nyár középen az egyik ismerősöm (Vas Szilvia) beszélt először a jód jótékony hatásairól. Ekkor csatlakoztam a Jódprotokol tudományos alapokon Facebook csoporthoz és így tálaltam Victorra és általa ajánlott Life Protocol-ra. Végtelenül hálás vagyok neked Victor, elkötelezetten segítesz nekünk, akik megpróbálják felvenni a harcot a betegséggel es az orvosokkal szemben. Az étrendi javaslatok kimagaslóan jók és tarthatóak. Számomra mindennél fontosabb a gyógyulásom hiszen egészség nélkül az életnek sok értelme nincs.

Happy End

Látva a Life Protocol hatását még nagyobb erőt és energiát ad nekem. Épp karácsonyi időszak van és igen nem ettem egy falat sütit sem, a töltött káposztát tejföl és kenyér nélkül ettem. Sokkal jobban érzem magam, megszűntek az emésztesi panaszaim es nincs a teltségérzet folyton. Mindenki meg tudja csinálni, minden hozzáállás kérdése. Még annyit szeretnek mondani, hogy ez nem diéta ez életstílus vagyis Life Protocol. Köszönöm, Hogy a Life Protocol részese lehetek.