Családanya

Réka

Viktor nélkül nem menne…
Úgy gondolom, nem érhet véget úgy ez az év, hogy ne mondjak Neked köszönetet. Nagyjából bő 1 éve, Te vagy az az ember, akihez bármikor fordulhatunk bármilyen egészségügyi témát érintő kérdésekben.
Így történt ez anyukám egészségügyi problémáival kapcsolatban is.

 

A történet:
Anyukámat szeptemberben jóindulatú agydaganattal műtötték. Elég komoly műtét volt mert viszonylag nagy volt a daganat.

Agydaganat után bénulás

A műtét jól sikerült, a daganatot sikeresen eltávolították. Azonban a műtétet követően rosszul alakultak a dolgok, a bal oldala részlegesen lebénult. Eleinte enni sem tudott, csak pépes ételeket, a beszéde sem volt rendben, sem ülni sem járni nem tudott. Teljesen legyengült.

3 hónapos rehabilitáció

Egy hétig kórházban, majd azt követően közel 3 hónapig rehabilitációs kezelésen volt. Nagyon nehezen kezdett javulni az állapota. Lelkileg is nagyon megviselt minket ez az egész. Viktorral szinte napi kapcsolatban voltunk, és folyamatos segítséget kaptam tőle, hogy mikor mit tegyünk. Abban a 3 hónapban eljutottunk oda, az instrukciói alapján, hogy anya megtanult újra ülni és járókerettel közlekedni (de azt is csak segítséggel). Sajnos az étkezésre bármennyire is szerettem volna, nem tudunk a kórházban töltött időszakban odafigyelni.

Kórház helyett otthoni terápia – Life Protocol

Aztán 3 hónap után hoztam egy döntést és hazahoztuk a rehabilitációs intézményből anyukámat….és óriási lendülettel, Viktor fantasztikus szakértelmével, elkezdtük az itthoni regenerálódást. Viktor frissítette anya eddigi protocolját, és az alapján haladtunk és mai napig is haladunk. 3 hét alatt óriási eredményeket értünk el.

Happy End

A kórházból úgy jött haza anya, hogy csak jarókerettel tudott egy pár métert közlekedni, nagyon le volt gyengülve, óriási fájdalmai voltak. Indokolatlanul sok gyógyszert kapott ott. Viktor tanácsára, azonnal elhagytuk az összes gyógyszert itthon. Minden kis részletre odafigyeltem (táplálkozás, táplálék kiegészítők stb).

Ma ott tartunk, hogy anyukám naponta 3-4 km-t sétál segítség nélkül, egyedül fel tud menni a házhoz tartozó lépcsőn (16 lépcső fokos). Nem állunk meg, haladunk tovább. A keze nehezebben javul, de tudjuk, hogy a legjobb kezekben vagyunk Viktornál. Nagyon nagyon hálásak vagyunk Neki. És itt szeretném neked megköszönni Viktor, hogy tényleg mindig számíthatunk Rád. Nélküled nem tartanánk itt, ahol. 🙂