Természet coach

Ágnes

Az első konzultáció lendülete után szembe kellett nézzek azzal, hogy a testem lassabban reagál a protokollra, mint az eszem. A szokás hatalmával is találkoztam, meg kellett győzzem magam arról, hogy Victor csak akkor tud haladni velem, ha követem a protokollt.

Nehéz kezdetek

Nem sikerült mindig mindent betartani, mégis sikerült kitartani. Ehhez külön kiemelném azt, hogy Victor mellettem volt végig és pontosan tudta, hogy mit miért csinál a testem, vagy a szokásaim miben okoznak csúszást, amit el is tudott magyarázni úgy, hogy közben nem hibáztatott, mert feladtam, mert nehéz, mert stagnálok.

Kitartóan a cél felé

Nagyon sokáig kételkedtem, mivel nem láttam eredményt (kb. 4-5 hónap), csak a rossz érzéseket, és azt hogy csinálom, de lehet fölöslegesen. Minden apró eredménybe kapaszkodnom kellett, illetve megértettem, hogy bizonyos rossz tünetek közlése segített jobban látni azt, hogy mivel idézem elő.

Happy End

Ez nem csak táplálkozásról szól!

A stabilitás és a munka következő szintje még csak most kezdődik, azonban a tüneteim 70-80%-a megszűntek (bőr, pajzsmirigy, emésztés, energiaszint, ételallergiák), illetve megmozdult a mérleg nyelve, visszafele.

Ajánlani tudom Victort a tudásáért, a precizitásért, a türelméért a kisérési folyamatokban, a világnézetéért és a gyakorlatiasságáért.