Családanya

Nóra

Először is szeretnék bemutatkozni, Polacsek Nora vagyok, 2 gyermekes édesanya. Van egy 7 éves kislányom és egy 1 éves kisfiam. Victort lassan 10 éve ismerem. Az első perctől kezdve, könnyen megtaláltuk a közös hangot, könnyedén és bizalommal tudtunk beszélni mindenről.

Várandósságra való felkészülés

A Life Protocol segítségével vágtunk bele anno a párommal a gyermekvállalásra való felkészülésbe, a várandósságba, és természetes az utána levő regenerációba is (ami azt gondolom nekünk nőknek nagyon is fontos, hogy minél hamarabb visszanyerjük az alakunk?) Mindkét várandósságom előtt-alatt-után, sőt a mai napig is bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattam Victor-hoz, mindig segítőkészen és nagyon részletesen megválaszolja a kérdésemet, új ötletek ad, és segít a megoldásban.

Bomba forma szülés után

A mai napig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és finom hangoljuk a szükséges vitaminokat, a jódpótlást, és az étkezést is, immáron az egész családnak. Victor segítségével, mindkét gyermekem születése után, elég hamar sikerült visszanyernem a formám, mindezt a legegészségesebb módon. Nem éhezve, és nem egy divat diétát követve, ami amúgy is csak egy ideiglenes megoldás.

Happy End

Nagy köszönettel és hálával tartozom Victornak és a Life Protocolnak, az egész családunk nevében