Vállalkozó

Petra

Az én storym olyan, mint egy puzzle, amit újra ki kell rakni. 36 éves vagyok és 16 éve élem pajzsmirigy betegként az életem. Először túlműködőként majd egy izotópos radiojód kezelés után alulműködőként kezdtem meg a pályafutásom.

Ezzel együtt kell élni?!

Az orvosok nem túl biztató szavaival, “hogy ezzel egy életen át lehet élni”, kezdtem beletörődni a sorsomba, míg az évek múlásával egyszer csak jöttek az újabb kellemetlen tünetek. Ekkor kezdtem endokrinológustól endokrinológusig járni, keresve a legjobbat, de rá kellett jönnöm, hogy a javulás útját és módját nekem kell megtalálnom. Elmentem egy táplálkozási tanácsadóhoz, ahol új megvilágítást nyertem az állapotomról és belekezdtem az életmódváltásba és a sportolásba. Jött is a pozitív változás, de valami még mindig hiányzott a kirakós játékból.

Az utolsó puzzle darab

Sok évnyi kutatás és olvasás után egy szép nyári napon ajánlás útján találtam rá egy jelentős, központi puzzle darabra, Victorra a jódprotokoll tudományos alapokon nevű Facebook csoportban. Számomra hihetetlennek tűnt, hogy létezik ilyen önzetlen segítő, akinek a tudása orvosokéval vetekszik. Személyre szabott protokollt állított össze nekem, rengeteg tanáccsal, ajánlással látott el (bármilyen kérdéssel is fordulok hozzá), ami a mindennapjaimat teszi szebbé napról-napra.

Happy End

Az Ő segítségével úgy érzem végre kirakjuk a hiányzó darabokat a puzzle-ban és újra teljesen élhetem az életem. Rengeteg pozitív visszacsatolást és egy új énemet kaptam vissza általa. Nincs az a mennyiségű köszönet és hála, ami elég lenne részemről, úgyhogy mindenkinek a legnagyobb szívvel csak ajánlani tudom Victor bizalmát! Maradj mindig ilyen!