Gyógytornász, Családanya

Juszti

A LP-történetem tavaly nyáron kezdődött, mikor megannyi divatos, gyorsan nagy változást ígérő, persze sikertelen / ideig-óráig működő diéta után be kellett látnom, hogy az alapoknál kell kezdenem. Victor írásait, Facebook-os hozzászólásait, tanácsait régebb óta olvasom, nem volt kérdés, hogy Hozzá fogok fordulni.

Az első döbbenet

Bevallom őszintén az első beszélgetésünk után felváltva kavargott bennem két érzés: a DÜH, hogy 10 éve tömködnek teljes dózisú pajzsmirigyhormonnal, cukorbetegségnél használt gyógyszerrel, szívgyógyszerrel, hogy a panaszaimat elfedjék. A másik érzés a határtalan ÖRÖM volt, hogy végre megtaláltam az utam, ahol Victorral a panaszaim okát célozzuk, kezeljük.
A Protokoll betartása nem okozott nehézséget, hisz motivált voltam és Victor is mindig támogatott.

És láss csodát

A panaszaim 90%-a megszűnt, nincsenek pajzsmirigy tüneteim, szívpanaszaim, vércukor-ingadozásaim; az alvásom soha ilyen jó nem volt, nem szedek egyetlen gyógyszert sem. 10 év félrekezelés, önsanyargatás, kezeletlen stressz és oly sok reménnyel teli majd csalódást okozó endokrinológus-konzultáció után jó úton haladok, nem vagyok magamra hagyva, mint eddig.

Happy End

Hatalmas köszönet Victornak az egész LP-ért, az emberi és szakmai támogatásáért, hogy végre „teljes emberként” lehetek a Kislányom (aki így most már jó példát láthat tőlem) Anyukája.