Egyetemista

Viki

Ha Victorra gondolok, az alábbi szavak jutnak először eszembe: empátia, megoldáscentrikusság, felkészültség, rugalmasság, humor, de mindezek előtt a hatalmas szaktudás.

Az állapotfelmérés után

Az állapotfelmérő kérdőívben és az azt követő első konzultációnk során Victor olyan részletességgel, alapossággal igyekezett minden tünetemet, problémámat, szokásomat feltérképezni; amit az elmúlt években általam felkeresett szakorvosok sokasága még csak meg sem közelített (összességében, együttesen sem). Az évek során az orvosokban való folyamatos csalódásom után már az is terápiás értékkel bírt számomra, hogy a “Hogy vagy?” kérdésre adott válaszom őszintén érdekelte Victort; éreztem, hogy szeretne engem, a betegségeimet és azok kiváltó okait holisztikusan megismerni és kezelni, nem pedig 1-1 laborértéket kiragadva valamilyen újabb gyógyszerrel lerázni… Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy mielőtt kidolgozta volna a javaslatait számomra, órákat beszélgettünk és (az állapotfelmérő kérdőívem mellett) áttanulmányozta a korábbiakban felhalmozott orvosi leleteim tömkelegét is.

A közös munka

Az időpontokat illetően rugalmasan alkalmazkodott a kaotikus időbeosztásomhoz, a teljesen személyre szabott Protocol minden részletét elmagyarázta, mindent átbeszéltünk (és az igényeimnek megfelelően 1-1 apróságot módosítottunk is), nem sajnálta az idejét az ezredik kérdésem pontos megválaszolására sem. Hatalmas megkönnyebbülést jelent számomra, hogy az egészségemmel kapcsolatos, menet közben felmerülő kérdésekre már nem az interneten vagy Facebook csoportokban kell kétségbeesve keresgélnem a választ, hanem Victornak bármi miatt írhatok – legyen az táplálékkiegészítő, étrend, sport, tünetek, beszerzés, gyakorlati kérdések stb. – ő mindig 2 napon belül (de sokszor szinte azonnal) megválaszolja, megoldja, megnyugtat.

Happy End

Victornak és a Life Protocol-nak köszönhetően visszatért az életembe a gyógyulásomra vonatkozó remény, bizakodva várom a pozitív eredményeket.